понеділок, 23 листопада 2020 р.

Пробно кваліфікаційна робота з професії "Кухар 5 розряду"

Бурякові равіолі з фетою та в'яленими помідорами у вершковому соусі
Перепілка фарширована печінковим мусом з паровими овочами та гороховим пюре
Тарталетка закусочка
Лосось фарширований шпинатом на подушці з кус - куса та яблучно-селеровим пюре



Чізкейк з молодого буряка на бородинському хлібі з оселедцем
Куряче філе "Капрезе" 
Мусове тістечео "Полуничне мохіто"
Каре ягняти фаршироване сухофруктами з рататуєм та овочевою сальсою

Салат з адигейським сиром гриль та хамоном
Бургер з курячою котлетою




Немає коментарів:

Дописати коментар